Om oss

Västerorts Bygg utför om- och tillbyggnader, service och underhåll av bostäder, fastigheter och kontor till fastighetsägare, bostadsrättsinnehavare och villaägare. Vi arbetar över hela stor Stockholm och har fullutrustade servicebilar som ständigt rullar.

Ta gärna kontakt med oss för en kostnadsfri offert eller ett första möte med oss.

Vi är mycket måna om att ha ett nära samarbete med våra kunder. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi gärna till med tips och förslag och lotsar våra kunder genom hela byggprocessen.

För oss är det av största vikt att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet, vilket innebär att:

  • följa överenskommen tidplan
  • arbetet blir korrekt utfört
  • du som kund blir nöjd

Företaget har bedrivits sedan 2005 och totalt har vi 35 års erfarenhet i byggbranschen.

Västerorts Bygg kvalitetspolicy

Att utföra ett arbete som är komplett och felfritt till en rimlig kostnad samt göra varje beställare till en referens. Detta uppnår vi genom god kunskap, erfarenhet och noggrannhet.
Vi arbetar alltid med de senaste verktyg och material från de marknadsledande leverantörerna.

PER-behörighet

Västerorts Bygg är behörig för utförande av tätskikt i våtrum enligt PER:s branschregler för vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar i våtutrymmen. Vi innehar behörighetsbevis utfärdat av Byggkeramikrådet.

 

 

AAA i kreditvärdighet

Västerorts Bygg har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler.
Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.